Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (tredjepart- cookies) for å bidra til å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettstedet vårt (og til statistisk bruk).
Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av disse informasjonskapslene. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du sletter dem www.dulcolax.no/personvernerklæring.html

OK
Sanofi
Apotek1
Vitusapotek
Boots
Ditt Apotek
Komplett Apotek
Apotek1
Vitusapotek
Boots
Ditt Apotek
Komplett Apotek
Apotek1
Vitusapotek
Boots
Ditt Apotek
Komplett Apotek
Vitusapotek
Ditt Apotek
Komplett Apotek
Apotek1
Vitusapotek
Boots
Ditt Apotek
Komplett Apotek

Bruksvilkår

Bruk

Rettighetene til innholdet på denne nettsiden tilhører sanofi-aventis Norge AS (heretter «Sanofi») og er beskyttet gjennom opphavsretten. Tillatelse til å bruke dokumenter (som pressemeldinger, rapporter, faktablad og spørsmål & svar) fra nettstedet er lov, forutsatt at (1) denne meldingen om opphavsrett fremkommer på alle kopier og at både opphavsrett og dette tillatelsesnotat vises, samt at (2) materiellet er kun ment for informasjon og for ikke-kommersiell eller personlig bruk, og skal ikke kopieres eller legges ut på annet datanettverk eller distrubueres i kommersiell medier, og at (3) ingen endringer på dokumentene utføres. Bruk til andre formål er uttrykkelig forbudt og kan resultere i strafferettslig henseende. Overtredelser vil bli straffeforfulgt. Tillatelser gitt ovenfor inkluderer ikke bruk av design eller layout fra nettsider som er lisensiert, kontrollert eller eies av Sanofi. Elementer på disse nettstedene er beskyttet av loven om opphavsrett (åndsverkloven) og kan ikke kopieres eller etterlignes i sin helhet eller i deler. Varemerker, varemerkets helhetsinttrykk, logotrykk, grafikk, lyd eller bilder på nettsidene til Sanofi kan ikke kopieres eller videreføres uten uttrykkelig tillatelse fra de respektive Sanofi -kontorer som er eier av ovenstående rettigheter.

Fraskrivning

Alle rimelige anstrengelser er gjort for å inkludere presis og oppdatert informasjon på denne nettsiden. Imidlertid frasier Sanofi seg herved alle garantier og betingelser mht denne informasjon, inkludert alle indirekte garantier og betingelser vedrørende omsettelighet, tilpasning til et spesielt formål, tittel og ukrenkelighet. All adgang og bruk av innholdet er dermed brukerens risiko. Ikke under noen omstendighet skal eksistensen av Sanofi eller dennes leverandører være ansvarlig for noen direkte, indirekte eller konsekvensielle følger eller annen ødeleggelse som resultat av tap av data eller profitt, enten i en kontraktshandling, uaktsomhet eller annen overtredelse i forbindelse med bruk av informasjon gitt på denne nettsiden. Informasjon som omhandler farmasøytiske produkter er ikke ment å benyttes som alternativ til råd fra helsepersonell. Dersom du søker råd om et spesielt helseproblem, ta kontakt med din fastlege.

Alt materiell og dertilhørende illustrasjoner som publiseres på denne nettsiden kan inneholde tekniske unøyaktigheter og typografiske feil. Endringer oppdateres regelmessig. Sanofi kan gjøre endringer eller/og forbedringer vedrørende produktene og/eller program til enhver tid.

Vedrørende programvare, dokumenter og tjenester som er tilgjengelig på denne nettsiden

Under ingen omstendigheter skal Sanofi være ansvarlige for enhver form for direkte, indirekte eller konsekvens av skade som er resultat av tap i benyttelse, data eller profitt, være seg enten grunnet kontraktshandling, uaktsomhet eller annen overtredelse i forbindelse med bruk av informasjon gitt på denne nettsiden.

Linker til eksterne nettsider

Ved bruk av linkene på dette område forlater du Sanofis område. De linkede sidene er ikke under kontroll av Sanofi og Sanofi er dermed ikke ansvarlig for innholdet på disse sidene. Disse linkene er kun fremskaffet som en ekstra tjeneste.

Om opphavsrett

Copyright ©2018 sanofi-aventis Norge AS. Alle rettigheter er reservert.

Om varemerke

Varemerkene til Sanofis produkter referert i teksten, om de er vist med fet eller vanlig skrift eller med varemerkesymbolet ®, er alle varemerker som tilhører Sanofi. Produktene kan ha ulike varenavn, ulik produktpresentasjon og ulike styrker i de ulike landene produktene er markedsført. Vennligst kontakt vår lokale kontor for nærmere informasjon.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Spørsmål og andre tilbakemeldinger adressert til Sanofi via denne nettsiden bør ikke inneholde spørsmål vedrørende personlig helse eller på spesielle reseptbelagte produkter. Slike spørsmål bør adresseres til helsepersonell. Din bruk av denne nettsiden kan bli lagret og anses som ikke-konfedensiell informasjon. Sanofi står fritt til å bruke denne informasjon for statistisk evaluering eller til å forbedre våre nettsider. Vennligst ikke benytt denne nettsiden dersom du ikke kan komme overens med de lover og regler som gjelder i forbindelse med denne.